2024. április 24. - György

Öttusa világkupa Budapesten

Huszonhét ország csaknem 150 versenyzője küzd majd az érmekért és a helyezésekért a csütörtökön kezdődő és hétfőig tartó budapesti Trigránit öttusa Világkupa-versenyen, melyen a megszokottól eltérően a férfiak mellett ezúttal a nők is érdekeltek lesznek.
2010. május 4. kedd 13:05 - HírExtra
Tavalyig a férfiak fővárosi Vk-fordulója mellett a nők számára rendszerint Székesfehérváron rendeztek versenyt, a sportág nemzetközi szövetsége (UIPM) azonban már a koncentrált viadalokat részesíti előnyben, vagyis az egyes Vk-fordulók egy helyszínen zajlanak.

Az idei sorozat negyedik Vk-állomásán - derült ki a keddi felvezető sajtótájékoztatón - csütörtökön és pénteken a selejtezőket, szombaton és vasárnap pedig a döntőket bonyolítják le. A program a nők kvalifikációs küzdelmével kezdődik. Hétfőn vegyes csapatok részvételével váltóversenyre kerül sor. A helyszín mindannyiszor a Ferencváros népligeti sportközpontja lesz.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását