2018. május 22. - Júlia, Rita

David Hasselhoff önleleplezése

Noha anno csak második nekifutásra sikerült elveszítenie szüzességét, később igencsak beindult David Hasselhoff: a Baywatch bikája most megjelenő önéletraji kötetében lerántja a leplet korábbi kapcsolatairól.
2010. május 3. hétfő 08:35 - HírExtra
A Baywatch-sztár most most vallott először arról az inkább mulatságos, mintsem kínos momentumról, amikor 16 évesen hiába próbált megszabdulni ártatlanságától. Az alkoholizmusával a mai napig küszködő színész könyvében állítólag nemcsak önmagáról, de híres-hírhedt partnereiről is őszintén vall. (Jól értesültek szerint elsősorban Pamela Andersonnak van félnivalója, ám alighanem a  sorozat többi "babája" sincs biztonságban.)

Ám pironkodásra nem csupán a csúcstestű néniknek, hanem Davidnek is van oka. Először is,legutóbbi elvonókúrája alatt nyílt alkalma befejezni önvallomását, ez már önmagában sem dicsőség. S akkor ott van ez a szűzoltó-projekt, amelyre a mai napig nevetéssel vegyes pironkodással emlékszik:

"1968-ban lettem először fülig szerelmes" – írja a könyvben Hasselhoff. "Sandy Burle egy konzervatív család szőke, naiv kislánya volt. A felvonulás estéjén mindketten rengeteget ittunk, és elhatároztuk, kísérletezünk egy kicsit. Az ő házukba mentünk, és elrejtőztünk a padláson. Én már készültem, hogy megindítom a végső támadást, de ő annyira részeg volt, hogy egyik pillanatról a másikra elaludt alattam..." - meséli a könyvben.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását