2024. április 25. - Márk

Fradi-Újpest:0-1!

Az Újpest 1-0-ra győzött az ősi rivális Ferencváros otthonában a labdarúgó Soproni Liga 25. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén. A zöld-fehérek ezzel elveszítették tavaszi veretlenségüket.
2010. április 30. péntek 21:11 - HírExtra

Ugyan közel sem volt telt ház az Albert Stadionban, a két szurkolótábor kellőképpen elszórakoztatta magát egymás pocskondiázásával a kezdő sípszó előtt, így a csapatok már elég paprikás hangulatban kezdhették a 206. derbit.

Magyar viszonylatban hatalmas iramban zajlott a találkozó, előbb a vendégek részéről Rajczinak volt helyzete, majd a túloldalon Schembri válaszolt egy kapufával. A 35. percben egy nagy védelmi hiba után megszerezte a vezetést az Újpest. A félidő vége előtt ismét csak a lécet találták el a hazaiak, ezúttal Rósa "forgácsolta" szét a kapufát.

A fordulást követően a Ferencváros ragadta magához a kezdeményezést, míg az Újpest a gyors kontrákra épített, főként Simek jobb oldali elfutásaival. A 76. percben ismét kapufát lőtt a hazai csapat, immáron a harmadikat, ezúttal Ferenczi tévedett néhány centit. A hajrában Shaw előtt adódott ziccer, de Balajcza hárított, majd az utolsó utáni percben Rósa lábában is ott maradt az egyenlítés.

Soproni Liga, 25. forduló:
Ferencváros-Újpest FC 0-1 (0-1)
-------------------------------
Albert Stadion, 8000 néző, v.: Kassai
gólszerző: Kabát (35.)
sárga lap: Csizmadia (49.), Elding (74.), Ferenczi (88.), illetve Vasiljevic (45.), Takács (69.)

Ferencváros:
------------
Megyeri - Csizmadia, Tutoric, Dragóner, Stockley - Rósa D., Adnan (Abdi, 60.), Morrison (Lipcsei, 74.), Schembri (Shaw, 70.) - Elding, Ferenczi

Újpest:
-------
Balajcza - Vermes, Vaskó, Takács Z., Pollák (Szokol, 77.) - Simek, Korcsmár, Vasiljevic - Barczi (Kovács D., 81.), Kabát - Rajczi (Tóth N., 87.)
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását