2024. április 24. - György

Seal Pécsett lép fel!

Július 13-án Pécsett ad koncertet Seal, a háromszoros Grammy-díjas soul és R&B előadó a Pécs2010 Európa Kulturális Főváros prorgam keretében.
2010. április 20. kedd 13:59 - Patai Zsuzsi
A magyarországi szervezők hosszú hetekig tárgyaltak az énekes menedzsmentjével, amely végül eredményesen zárult; nyár közepén Seal hazánkba látogat!
A HírExtra információi szerint 40 millió forintnak megfelelő összegért vállalta a fellépést a Grammy-díjas előadó, arról azonban egyelőre nincs tudomásunk, hogy magával hozza-e Pécsre szupermodell feleségét Heidi Klum-ot és négy gyermeküket.

A különleges hangjáról és klasszikus dalszerzési stílusáról ismert Seal közkívánatra meghosszabbította világ körüli turnéját, melynek egyik európai állomása Pécs lesz. A közel két évtizede a slágerlistákon szereplő Sealt sosem lehetett beskatulyázni, zenéjében egyesíti a soul, a pop, rock és az R&B elemeit,létrehozva saját, egyedi stílusát. Legutóbbi lemeze, a SOUL megjelenése óta koncertjei sorra telt házasok, rajongók tömegei kíváncsiak arra, amit maga Seal audiovizuális robbanásnak nevez. Júliusban Európa Kulturális Fővárosában, Pécsett is átélhetjük a műsort, amely megtestesíti Seal zenei karakterét: az egyik pillanatban érzelmes és romantikus, majd szédült ritmust diktáló táncőrület, melyet klasszikus soul-számok követnek.

Az olyan slágereket, mint a Prayer For the Dying, a Grammy-díjas Kiss From A Rose és a Don't Cry, no meg a Loves Divine, a rajongók végig hangosan éneklik. A Killer és a Crazy, a kilencvenes évek óriási slágerei diszkóvá változtatják a koncerttermet. A legutóbbi, listavezető lemezén, a klasszikus számok feldolgozásait tartalmazó SOUL-on található olyan időtlen slágerek, mint az A Change Is Gonna Come és a People Get Ready pedig igazán fellelkesítik a közönséget. Az énekes-dalszövegírót tehetséges zenekara kíséri: Mark Summerlin gitáros, Marcus Brown basszer és Steve Sidelnyk
dobos.

Seal és kivételesen attraktív asszonykája a 2007-es Victoria's Secret divatbemutatóján előadtak egy duettet, ahol Heidi megmutathatta, hogy nem csak jó feleség, kiváló anya és mindig dögös szupermodell, hanem még énekelni is tud. Ugyan nem mondhatni, hogy leénekelte a színről hites urát, de meg kell hagyni, egy igazi polihisztor! Kíváncsian várjuk, hogy júliusban Magyarországon is megcsillogtatja-e tehetségét.


Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását