2024. március 29. - Auguszta

Televíziós vita az MSZP-vel

Televíziós vitára invitálja az MSZP négy miskolci országgyűlési képviselőjelöltje mindazon pártok képviselőjelöltjeit, akik az április 25-i második fordulóban indulnak a négy miskolci parlamenti voksért - tájékoztatta Bartha György, a párt miskolci kampányfőnöke az MTI-t szombaton.
2010. április 17. szombat 13:35 - HírExtra
A választások első fordulója után nyilvánvalóvá vált, hogy a Fidesz alakíthat kormányt, így Miskolcon most arról kell dönteniük a választóknak, kik legyenek azok, akik négy éven keresztül képviselhetik a város érdekeit az Országgyűlésben - mondta Bartha György. Hozzátette: ehhez az kell, hogy az emberek ismerjék a jelöltek programjait.

Miskolc négy választókerületében a választás első fordulójában a Fidesz-KDNP jelöltjei végeztek az első helyen, ám miután egyikük sem kapta meg a leadott voksok több, mint 50 százalékát, második fordulót kell tartani.

Bartha György elmondta: elsősorban a Fidesz képviselőjelöltjeitől kérdeznék meg, hogy nekik milyen terveik vannak Miskolccal kapcsolatban, milyen fejlesztéseket támogatnának. Úgy vélte, hogy eddig ezekről - ellentétben az MSZP-vel - nem beszéltek.

Az MSZP azt is javasolja, hogy a vitában a második fordulóba bekerült összes miskolci jelölt vehessen részt, a kampányfőnök szerint a televíziós vitára a Miskolc TV bizonyára lehetőséget biztosít.
Április 25-én egyébként a négy miskolci választókerületben a Fidesz, az MSZP, és a Jobbik jelöltjei mérettetik meg magukat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását