2024. április 25. - Márk

Judy már az első randin bugyira vetkőzött

Szinte ájulásig jutott a szexis modell leendő fiúja, mikor az első randin elvitte magával a fotózásra. Előbb látta a cicijét, minthogy csókolódzott volna vele.
2010. április 13. kedd 11:05 - HírExtra
Furcsán indult Judy kapcsolata párjával. A modell sok munkája miatt interneten keresett párt magának. Talált is magának párt és meg is beszélt vele egy randit. Később azonban felhívták egy ügynökségtől, és munkát ajánlottak neki éppen a rendi idejére. A srácnak Judy még a neten elárulta ugyan hogy modellkedik, de többet nem mondott.

Mikor a randira indult megpróbálta elérni a fiút, de ez nem sikerült.

„Nem tehettem mást, elmentem a randira, és óvatosan csak annyit mondtam, lenne egy kis munkám, de ha gondolja, velem jöhet" – mesélte Judy a Borsnak.

„A fiú jól reagált, még nem tudta, mit kell kiállnia. A stúdióban a fotós csodálkozott, hogy nem egyedül érkeztem. A fiú leült, mi pedig elkezdtünk dolgozni. Mindig a szomszéd szobában öltöztem/ vetkőztem át, és egyre kevesebb ruhában tértem vissza. Amikor már a bugyimat készültem levenni, láttam, hogy a srác elfehéredik, és gyöngyöző homlokát törölgeti. Csaknem elájult, át kellett segítenem a kanapéra. Ki gondolta volna, hogy ennyire megviseli, hogy előbb lát meztelenül, mint hogy megcsókolt volna” – nevetett Judy.

(képünk illusztráció)

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását