2024. április 19. - Emma

Feljelentést tesz a Fidesz

Múlt szombatra virradóra megrongálták a Fidesz nagykanizsai plakátjait és megállító tábláit, ezért a párt rendőrségi feljelentést tett - közölte Cseresnyés Péter nagykanizsai képviselőjelölt csütörtökön, a Fidesz támogatottjainak Zalaegerszegen tartott kampányzáró sajtótájékoztatóján.
2010. április 8. csütörtök 10:23 - HírExtra
A képviselőjelölt elmondta: letépték és összefirkálták a Nagykanizsa belvárosában elhelyezett táblákról a plakátjaikat, köztük olyat is, amelyik a rendőrség épülete előtt volt, illetve olyat is, amely olyan utcában volt felrakva, ahol térfigyelő kamerarendszer működik. A párt ezért még szombaton feljelentést tett a rendőrségen - tette hozzá Cseresnyés Péter.

Gyutai Csaba, a Fidesz Zala megyei elnöke emlékeztetett arra, hogy nem ez volt az első eset a megyében, mert március közepén Zalaegerszegen rongálták meg a párt plakátjait, akkor matricákkal ragasztották le őket, szintén térfigyelő kamerák látóterében. Az MTI kérdésére hozzátette: az akkori feljelentésük kapcsán a rendőrségtől egyelőre nem kaptak tájékoztatást arról, hogy eredményre vezetett-e már a nyomozás.

A megyei pártelnök kifejtette azt is: az elmúlt időszakban az MSZP és a Jobbik szórólapokon és sajtónyilatkozatokban "mocskolódó, szélsőséges" kampányt folytat a Fidesz ellen, hogy lejárassák a pártot. Az állampolgárokat felháborító eseménynek nevezte azt, hogy az MSZP aktivistái a húsvéti ünnepnapokon is plakátokat ragasztottak ki Zalaegerszeg peremkerületeiben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását