2024. április 20. - Tivadar

Horváth Csaba az "egy slágeres" zenekar

Az "egy slágeres" zenekarokra kezdi emlékeztetni Tarlós Istvánt Horváth Csaba; a Fidesz fővárosi frakciójának vezetője szerint ugyanis bármilyen kérdés merül fel, a kormánybiztosi feladatáról lemondó szocialista politikus ugyanazt a betanultnak tűnő választ adja. Tarlós István mindezt a Horváth Csabának küldött szerdai viszontválaszában írta.
2010. április 7. szerda 14:47 - HírExtra
A két politikus közti levélváltást Tarlós István kezdte kedden, amikor arról írt, hogy Horváth Csaba felelős azért, ami a fővárosban 2006 óta történt. Erre reagálva a szocialista politikus közölte: Budapesten a Fidesz akadályozta az egészségügy rendbetételét, az oktatás fejlesztését, a pártnak pedig nincs valódi jövőképe.

Tarlós István szerdán újabb levelet küldött Horváth Csabának, amellyel - mint írta - a maga részéről befejezettnek tekinti kettejük jelenlegi párbeszédét.

Az MTI-hez is eljuttatott viszontválaszban a Fidesz fővárosi frakcióvezetője azt írja: nem meglepetés számára, hogy a 2006-os MSZP-SZDSZ-es pozícióelosztásokat Horváth Csaba Orbán Viktor Fidesz-elnök személyével magyarázza. "Úgy hírlik, némely MSZP-sek ezen típusú fóbiája már komoly szaktekintélyek körében is ínyenc témának számít" - fogalmazott.

Tarlós István szerint a leköszönő kormánybiztos azzal a kérdésével, hogy mit tett a Fidesz Budapestért, úgy nyilatkozik, mintha a hatalomgyakorlók és az ellenzék döntési kompetenciái azonosak lennének. "Valószínűleg elkerülte a figyelmét, hogy a döntési jogok és a lehetőség az Önök kezében voltak, sőt Önök még az ellenzék kontroll szerepét is korlátozták" - jegyezte meg erre reagálva.

Azt nem tudni még, hogy a jelenlegi ellenzék mit produkál egy ráruházott hatalommal, mivel a fővárost 15-20 éve az MSZP-SZDSZ uralja, azt azonban jól tudni, hogy a hivatalban levő fővárosi hatalom - "melynek a Demszky-Hagyó-Horváth vezetés tagjaként Ön is hosszú évekig aktív részese" - mit kezdett vele. "Azt hiszem, ez magában véve is épp elegendő" - zárja nyílt levelét Tarlós István.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását