2024. április 16. - Csongor

Charlie Sheen kiszáll?

Kiszáll az egyik főszereplő, Charlie Sheen a Két pasi meg egy kicsi című amerikai komédiasorozatból - értesült a People Magazin.
2010. április 2. péntek 23:10 - HírExtra
Az újság pénteken közölte a hírt a 44 éves színész barátaira hivatkozva, akik szerint Sheen hét év után ráunt a CBS tévécsatornán hetente vetített sorozatra, és most újra a filmekre akar összpontosítani. Sheen szóvivőjét, Stan Rosenfieldet a lap mindössze egy mondat erejéig idézi: "Charlie szerződése csak erre az évadra szól". A CBS elzárkózott attól, hogy a szerződéskötési tárgyalásokról nyilatkozzon.

Az 1980-as évekbeli lelkes kezdet után (A szakasz, Tőzsdecápák) Martin Sheen fia laposabb filmekben játszott, mielőtt belevetette magát a tv-sorozatokba. A Két pasi meg egy kicsi jelenleg a legnézettebb komédiasorozat az amerikai televízióban. A TV Guide adatai szerint Sheen minden részért 825 ezer dollárt (több mint 162 millió forintot) kasszíroz.

A CBS-sikerszéria alaptörténete: Charlie Harper reklámzeneszerző igazi agglegény, de teljesen felborul az élete, amikor hozzáköltözik frissen elvált testvére, Alan és annak fia, Jake, akinek gondolatai többnyire az evés körül forognak. Sheen a Kerge városban is játszott már egy Charlie nevű karaktert, aki szereti az alkoholt, a szerencsejátékot és a nőket. A színész magánéletében is sokszor feltűnést keltett már alkohol-, drog- és nőügyeivel.

A People szerint a CBS reméli, hogy még egy évadra meg tudja nyerni a művészt, de "a barátai azt mondták, hogy nem tér vissza". A nyolcadik évadra szóló ajánlatot állítólag már el is utasította. A hírességekre szakosodott TMZ hírportál úgy tudja, hogy a következő évadban a tévécsatorna akár részenként egymillió dollárt (közel 197 millió forintot) is kész lenne megadni a főhősnek, de Sheen másfél millió dollárt (mintegy 295 millió forintot) követel.

A színész ez idő szerint bírósági eljárás alatt áll, mert karácsonykor állítólag késsel rátámadt feleségére, Brooke Muellerre. Emiatt már több meghallgatáson részt vett, februárban pedig még egy rehabilitációs klinikára is bevonult. A történtekkor Sheen és Mueller, ikreinek anyja is ittas volt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását