2024. április 25. - Márk

A folytatásért kampányol Shrek felesége

A sorozat folytatásáért kampányol a zöld ogre felesége. A Shrek-sorozatot készítő stúdió egyelőre hajthatatlannak tűnik.
2010. március 31. szerda 11:29 - HírExtra
Nem örül a Shrek várható befejezésének Cameron Diaz. Az animációs filmekben a zöld Ogre feleségének hangot adó színésznő a sorozat folytatására ösztönzi a készítőket.
Annyira megszoktam, hogy én vagyok Fiona, hogy el sem tudom képzelni, hogy búcsút kell mondanom a karakternek – idézi Diazt a Bors. A színésznő aggodalma annak szól, hogy a Shrek-filmeket készítő stúdió bejelentette, nem alkotnak újabb részeket. Amennyiben ez bekövetkezik, Diaz Fionaként nem hallathatja többet a hangját.

A sorozatot készítő stúdió korábban már belengette, nem szeretnék folytatni a szériát. A Bors szerint a három eddigi Shrek-film összesen két milliárd dollár bevételt hozott.  Készül egy extra film is: a Csizmás, a kandúr címmel a közeljövőben mozikba kerülő animáció főszereplője Shrek macska harcostársa lesz. Szakértők szerint ez, a Shrek negyedik része, illetve az ezeket megelőző három film összesen négy milliárd dollár bevételt fog hozni.

Ez reményt adhat Cameron Diaznak, aki replikáját is megemlíti a Bors. A színésznő elmondta: vagyunk pár millióan, akiknek hiányzik majd a Shrek-univerzum, ezért kampányolok, hogy folytatódjon a történet!

Fotó: Bors
 

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását