2024. április 19. - Emma

Az ittasan verekedő "jutalma"

Két év fogházbüntetésre ítélt nem jogerősen a Tolna Megyei Bíróság pénteken egy 35 éves dombóvári férfit, aki ittasan életveszélyesen bántalmazott egy nála fiatalabb férfit Dombóváron.
2010. március 19. péntek 20:21 - HírExtra
A vádlottat életveszélyt okozó testi sértés és ittas vezetés miatt mondta ki bűnösnek a bíróság, mellékbüntetésként egy évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától és a járművezetéstől - mondta Csullag Józsefné, a bíróság szóvivője az MTI-nek.

Tájékoztatása szerint az évek óta pszichiátriai gondozás alatt álló, korábban súlyos testi sértés miatt már büntetett férfi 2008. október 17-én egy dombóvári szórakozóhely előtt szóváltásba keveredett a későbbi sértettel, aki szóvá tette, hogy egy sörösüveget tört össze az aszfalton.

A vádlott ököllel arcon ütötte a számára ismeretlen férfit, aki elesett, és eszméletét vesztette; agyzúzódást, koponyacsonttörést és koponyaűri vérzést szenvedett. A támadó, akinek véralkoholszintje 1,24 ezrelék volt, gépkocsival távozott a helyszínről.

Az ítélet ellen a vádlott fellebbezett, az ügyész három nap gondolkodási időt kért.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását