2024. április 25. - Márk

Marsi Anikó csinosabb, mint valaha

Palik László felesége brutális diétába kezdett: az eredmény önmagáért beszél.
2010. március 17. szerda 09:40 - HírExtra
Marsi Anikó látva férje hatékony diétáját, maga is elkezdte az alakformálást. Az eredményt egy új fotósorozat mutatja be. A Fókusz műsorvezetője mini farmerszoknyában, szűk pólóban pózolt a kamerák előtt. Ha nem tudnánk, el sem hinnénk, hogy mindössze kilenc hónappal ezelőtt adott életet második gyermekének, Vincének. Bomba formában van!

„Most ugyanannyi kiló vagyok, mint az első terhességem előtt. Huszonnégyet híztam a várandósság alatt, amit mostanra adtam le, így a százhatvanöt centimhez újra ötvenhét kiló társul. Ennek ellenére az egyik újságban azzal vádoltak, hogy anorexiával küzdök. Tényleg sokat fogytam, de teljesen átlagos a testsúlyom” – mondta Anikó a Borsnak, akinek átváltozásában nagy segítségére volt férje, Palik László. Az autósport megszállottja ugyanis kilenc hónapja csak zöldséget, gyümölcsöt eszik, és rendszeresen sportol. Mára harminc kilót adott le.

Anikó mindössze két hétig bírta Laci módszerét. „Úgy éreztem, boldogtalan vagyok, ha nem ehetek néha egy kis csokit. Ezért inkább a sportra fektettem nagyobb hangsúlyt, a férjem pedig vállalta, hogy megírja és felügyeli az edzéstervemet” – mesélte Anikó, aki naponta ötven percet fut, majd huszonöt percet erősít.

„Amikor csak tudunk, Lacival együtt megyünk az edzőterembe, sőt sokszor a gyerekeket is magunkkal visszük. Mind a ketten fontosnak tartjuk, hogy a sport a fiaink életének is szerves része legyen. Vilmos rendszeresen úszik, és ha Vince kicsit nagyobb lesz, ő is csatlakozik a bátyjához” – mondta Anikó, aki arra a kérdésre, hogy sportos alakját mikor láthatjuk naponta a Fókusz kamerái előtt, nem tudott pontos választ adni. „Egyelőre lelkiismeret-furdalásom lenne, ha a fiaimat hosszabb időre magukra hagynám. Úgyhogy még nem tervezem a visszatérést.”
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását