2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Alice révén tovább tart a 3D-s uralom

Nem unják a három dimenziós filmeket az észak-amerikai mozinézők: az Avatar után az Alice Csodaországban című 3D-s film uralma bizonyul töretlennek a jegypénztáraknál.
2010. március 15. hétfő 11:50 - HírExtra
Tim Burton filmje 62 millió dolláros (12 milliárd forintos) bevétellel zárta a hétvégét, ezzel a Lewis Carrol könyve alapján készült alkotás már 208,6 millió dolláros (több mint 40 milliárd forintos) összbevételnél tart - közölte a gyártó.

A második helyen a Matt Damon főszereplésével látható Green Zone áll. Az iraki háborús dráma 14,5 millió dollárt (2,8 milliárd forintot) hozott a péntek estétől vasárnap estig tartó időszakban.

A bevételi lista harmadik helyén a She's Out of My League című romantikus film szerepel, a Jay Baruchel főszereplésével készült vígjáték 9,6 millió dollárt (1,8 milliárd forintot) hozott. A negyedik az Alkonyat-filmekből ismert Robert Pattinsont és a Lost című tévésorozatban játszó Emilie de Ravint felvonultató Remember Me című romantikus dráma lett. Ez a film 8,3 millió dollárt keresett a hétvégén.

Négy hete szerepel a listán, a bevételeket tekintve pedig az ötödik helyen áll a Scorsese-DiCaprio páros legújabb közös munkája, a Viharsziget, amely 8,1 millió dolláros bevétellel gyarapította a készítőket.

Az Avatar még mindig jól tartja magát, az Our Family Wedding című filmet követően 6,6 milliós jegyeladással a hetedik helyen zárta a hétvégét, világviszonylatban pedig már 2,6 milliárd dollárnál tart.

Az első tízbe még a Brooklyn's Finest (4,3 millió), a Cop Out (4,2 millió) és a The Crazies című filmek fértek be. Utóbbi 3,7 millió dollárt keresett.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását