2024. április 25. - Márk

Bagi Ivánt megtagadta édesapja

Annak ellenére, hogy a humoristát édesapja hosszú éveken át a bíróságon is megtagadta, Iván két éven keresztül ápolta a halálos beteg férfit. Megbocsátott neki, amit azóta sem bánt meg, élete legszebb éveinek nevezte az együtt töltött időszakot.
2010. március 11. csütörtök 10:09 - Patai Zsuzsi
Bagi Iván(34) sosem vallott még ilyen őszintén élete fájó emlékeiről. Szily Nóra műsorában a könnyeivel küzdött, de nem szégyelli, hogy elérzékenyült.

Iván elmesélte, hogy egy mindössze kéthetes futó kapcsolat gyümölcseként fogant meg. Szülei nem akarták megtartani, mivel apja akkoriba egy huszonéves nőcsábász volt, édesanyja pedig túl fiatal. Anyja végül úgy döntött, hogy nem szakítja meg a terhességet, különben élete végéig lelkiismeretfurdalással küzdött volna. Iván születése után viszont édesanyját olyannyira emlékeztette a csalfa édesapára, hogy intézetbe adta kisfiát.

Több nevelőszülőt megjárt a humorista, tízévesen nővéréhez, majd tizenhat éves korában bátyjához került.

- Tudtam, hogy ennek a műsornak ez a lényege, de nem tudtam, hogy a sírós részt is benne hagyják az adásban. Már nem bánom, nem szégyellem. - fejtette ki Bagi Iván

22 éves korában jött el az áttörés az életében, ugyanis rendeződött kapcsolata édesapjával, aki akkoriban már nagyon beteg volt.

- Életem legszebb kétéve volt az. Nála laktam és ápoltam éjjel-nappal. Nem volt semmink, a wc az udvaron volt, meleg víz sem volt, mégis, soha olyan boldog nem voltam, mint akkor vele. Hosszú évek óta párkapcsolatban élek, és elhatároztam, hogy ha én egyszer édesapa leszek, nem leszek olyan, mint amilyen az enyém volt. Harmincnégy éves vagyok, de még várhat a gyermekáldás. Szeretnék neki mindent megadni, az én gyermekem semmiben nem fog hiányt szenvedni! Értem ezt anyagi és lelki értelemben is. - mondta Iván

- Sokat beszélgettünk az életéről, végül megértettem, elfogadtam, hogy egyszerűen nem volt apatípus. Megbocsájtottam apámnak. - magyarázta Bagi IVán
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását