2024. április 19. - Emma

A szexmániás Silvio Berlusconi-nak bombázók kellenek

Silvio Berlusconi nem bír leállni. A Forza Italia vezére a márciusi önkormányzati választásokon immár nem először bombázókkal a soraiban próbál hódítani. Vajon hogy ér véget a legnagyobb "csizmás" kandúr újabb kapuzárási ámokfutása?
2010. március 5. péntek 09:12 - HírExtra
Ismét szexbombákkal akar hódítani Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök, a Forza Itlaia jobbközép párt vezetője a márciusban esedékes helyhatósági választásokon. 

A kormányfő pártja összesen négy gyönyörűséget talált érdemesnek arra, hogy képviselje színeit a nagy megméretésen. A hírek szerint  nekik az ég világon semmiféle politikai tapasztalatuk nincsen, ám annál jobban ismerik Berlusconit. Nicole Minetti néhány hónapja még fogorvosasszisztensként kereste kenyerét, s akkortájt „barátkoztak" össze Berlusconival, amikor az két kitört fogát pótoltatta.

A fantasztikus négyes prominense továbbá Emanuela Romano, akit a 2009-es EP-választásokon már indítani akart a miniszterelnök, s mikor kiderült, ez nem fog összejönni, hölgy édesapja elkeseredésében Berlusconi villája előtt akarta felgyújtani magát. Giovanna del Giudice is közeli ismerőse Berlusconinak: a hölgyre egy éjszakai bárban táncolva figyelt fel Berlusconi, s hamarosan már vezér aját tévécsatornájának időjósaként pózolhatott. A kvartett negyedik tagja pedig Italia Caruso (27), a Miss Italia verseny egykori ezürtéreme. 

A Forza Italiától egyébként nem idegen hírességekkel állni a csatasorba. Mint ismert, egyszer még Bud Spencer (alias Carlo Pedersoli) is szerencsét próbált a párt színeiben. 2005-ben jelöltként indult Lazióban a regionális tanácsnokok választásán a Forza Italia párt színeiben, ám alulmaradt vetélytársával szemben.

S hogy milyenek a hölgyek esélyei? Maradjunk annyiban: Berlusconi juttatott már az Európai Parlamentbe a politikához mit sem konyító, ám igen csinos képviselőt.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását