2024. április 23. - Béla

"Bács-Kiskun megyei biszexuális férfi" - Tabáni István a neten

Tabáni István nevével regisztráltak egy társkereső honlapon ismeretlenek, kiknek célja egyértelműen az énekes lejáratása volt. Neve alatt olyan bemutatkozó szöveg jelent meg, mely miatt a volt teremőr akár be is perelhetné az elkövetőket.
2010. március 3. szerda 11:59 - HírExtra
„Bács-Kiskun megyei biszexuális férfi vagyok, utálom az életem, a szüleimmel élek és csóró vagyok.” – volt olvasható a bemutatkozásban. Az elvárások a leendő társával kapcsolatban pedig többek között a következők voltak: „aki elviseli, hogy ruppótlan vagyok és 40 évesen sem értem el semmit ebben a kiba…t életben.”

- Mégis hogy gondolják? Kinek jut eszébe az ilyen?” – kérdezte megdöbbenve Tabáni István a hírek hallatán, majd hozzátette, hogy sosem keresne az interneten keresztül társat, egyrészt mert nem hisz az effajta ismerkedési módban, másrészt nem is lenne ilyesmikre ideje. Hihetetlennek tartja, hogy vannak emberek, akik ilyesmivel töltik szabadidejüket, hogy másokat megalázzanak.

- A korom publikus, bárki tudhatja, és akik ismernek, tudják, hogy nem is illik rám, ami az adatlapon áll – háborgott a volt teremőr.

A Csillag születik tehetségkutató 2009-es évadjának győztese egyébként az elmúlt napokban vírusos mandulagyulladással küzdött, amit egy bakteriális fertőzés is tetézett, így nem tudott a stúdióba, vagy fellépésekre menni. Azonban miután Tabáni tegnap újra felkereste az orvosát, elmondta, hogy úgy tűnik, hanga újra a régi, ezért irány a stúdió, majd a hétvégén fellépések is várnak rá.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását