2024. április 19. - Emma

Szexbe vezet be Barbi

Orosz Barbara a Cool Night Extra műsorvezetőjeként a szex rejtelmeibe vezeti be a nézőket.
2010. március 2. kedd 10:00 - HírExtra
Barbara színésznőként kezdte a pályát, de ma már elhagyta a világot jelentő deszkákat: műsort vezet. És nincs vita jól is áll neki. Merthogy a vörös démonból sugárzik a szexualitás, a forró erotika, az éjjeli kéj.

Még szüleit sem lepte meg a lányuk pályaválasztása.

„Nagyon büszkék rám. Az édesapám nőgyógyász, éppen ezért neki mindig nagyon fontos volt, arra neveltek, hogy merjek kérdezni, legyek nyitott. Már kicsi koromban felvilágosítottak. Nem lennének rám büszkék, ha a vörös kanapémon elfeküdnék, és alulöltözött lennék” – árulta el a vörös szépség a Reflektor TV Őszintén Szily Nórával című műsorában.

Barbi korábban főszerepeket játszott a Győri Nemzeti Színházban, azonban egy ideje elkerülik őt a fellépések, talán anyagi okok miatt.

„Májusban volt egy döntés. Nem kényszerítettek választás elé, mert a színházigazgatóm azt mondta, hogy tehetségesnek tart, és szeretne engem használni. Aztán úgy jött ki a lépés, hogy mégsem került erre sor. Minden színház nagyon nehéz anyagi helyzetben van és pontosan tudjuk, hogy vannak olyan kollégáim, akik kilencvenezer forintból élnek és helyhez kötöttek. Nem gondolom, hogy szociális alapon dől el, ki, milyen szerepre jó. Ez egyszerűen így történt” – mesélte a szexműsorvezető, aki saját bevallása szerint még soha életében nem hagyta el otthonát anélkül, hogy kisminkelte volna magát.

„Csak egy jó szemű rendező kell, és én mindent megteszek, hogy tökéletes legyek. Hiszek benne, hogy elég tehetséges vagyok” – zárta a beszélgetést Orosz Barbara.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását