2024. április 18. - Andrea, Ilma

Videó! A hihetetlenül szexi Debreczeni Zita!

A gyönyörű modell már négy éve vesz rész a Főiskolák Szépe szervezési munkálataiban. A rendezők idén sem hagyták ki Debreceni Zitát, és a Tabu Tv-t sem: a verseny korábbi döntőseinek, és a két műsorvezetőnek rendezett fotózáson jártunk. Zita ezúttal a kamera mindkét oldalán megmutathatta a tehetségét: műsorvezetőként őt fotózták, ezután pedig Ő maga kapta lencsevégre a jelentkezőket.
2010. március 1. hétfő 09:55 - HírExtra
"Műsorvezetője leszek majd a szépségversenynek, és a válogatónak, ami egésznyáron zajlani fog. Most már negyedik éve vagyok a versenyen, és minden évben várom!" - meséli a tabutv.hu riporterének Debreczeni Zita, aki idén a Viva Tv műsorvezetőjével, Zolával karöltve gondoskodik majd a Főiskolák Szépe verseny hangulatáról.

Ezúttal nem csak a két műsorvezetőt örökítették meg, hanem a verseny korábbi döntőseit is, akik idén egy újabb versenyen is megmérettetnek majd. "Teljesen véletlen, hogy ma barna hajú modelleket fotóznak csak, holnap valószínűleg világosabb hajúak érkeznek majd!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Debreczeni Zita, aki maga is nagy változáson ment át mostanában haj téren.

"Én most váltottam hajszínt. Eddig nagyon sörét barna voltam, most pedig kicsit világosítottam. Változatosság. Én világ életemben sötét barna hajú voltam, és most szerettem volna egy kicsit változtatni. Levágatni nem szerettem volna, úgyhogy most a hajszínem volt soron. Egyébként senkinek sem tetszik, csak nekem! Talán még a párom azt mondta, hogy jó-jó, tetszik, de hát szerintem, ha nem mondom, hogy befestettem, akkor fel sem tűnik neki!" - ecsetelte a színváltás hátterét Debreczeni Zita a tabutv.hu videójában.

A videót itt tekinthetik meg.

Forrás: Tabu TV
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását