2024. április 24. - György

Profi énekesek között is megtalálta a helyét

Borsy Ádámot a püspökladányi kerekes székes fiút a Csillag Születik válogatóján láthatta először a közönség. Amint elkezdett énekelni, a nézők arcára egyszerre csalt mosolyt és könnyeket a meghatódottságtól. Olyan energia árad Ádámból, amely minden sorstársának és az egészséges embereknek is tanulságul szolgálhat.
2010. február 28. vasárnap 17:50 - Gedeon Beatrix
Különleges kisugárzás

Különleges kisugárzással rendelkezel, ezzel pedig elvarázsoltad a nézőket. Mit gondolsz mi a titkod?

- Az éneklést a saját kedvtelésemre csinálom ez a hobbim és nagy örömet okoz számomra, hogy számtalan pozitív visszajelzést kapok azoktól, akik látták a műsort. Azt gondolom, hogy az a derű mi belőlem árad megfogja az embereket, hiszen első pillanatban azt gondolhatnák, hogy szomorkodom amiatt hogy kerekesszékben kell leélnem az életemet. Erről azonban szó sincs, ugyanúgy élek, mint a velem egykorú fiatalok sportolok, bulizni járok és élvezem az élet minden pillanatát. Azt hiszem ez az amivel erőt adok azoknak, akik egészségesen szomorkodnak apró problémák miatt, hiszen rajtam keresztül láthatják hogy nincs lehetetlen és bármit elérhet az ember ha igazán akarja.

Kedvező fogadtatás

Milyen volt együtt énekelni a zenei élet nagyságaival a „We are the word” című dalt?

- Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy együtt énekelhettem azokkal, akiket eddig csak a médiából ismerhettem. Egyben pedig kitűnő tapasztalat volt számomra milyen együtt dolgozni olyan emberekkel, akik már régóta ebben a szakmában bizonyították a tehetségüket. Sokat tanultam a műsor során, az pedig külön öröm volt a számomra, hogy az RTL Klub visszahívott erre a közös előadásra. Jól esett, hogy a profi énekesek úgy fogadtak engem mintha mindig is közéjük tartoztam volna és semmiféle megkülönböztetésben nem volt részem közöttük. Hatalmas élmény volt a Csillag Születik tehetségkutatójában szerepelni!

Álma egy önálló lemez

Mióta foglalkozol az énekléssel és mik a terveid a jövőben?

- Komolyabban 2-3 éve kezdtem el dalokat megtanulni és ezzel próbáltam képezni magam. Aztán meghívtak pár rendezvényre fellépni és észre vettem hogy a közönség szereti ahogyan éneklek. Mikor láttam a Csillag Születik felhívását úgy döntöttem kipróbálom magam és jelentkeztem. Fantasztikus élmény volt, hogy bekerültem a legjobb 150 versenyző közé és a televízióban énekelhettem. A szereplés után nagyon sok bíztatást kaptam az emberektől és mindenki azt tanácsolta folytassam az éneklést. Az álmom egy önálló lemez és minden erőmmel azon vagyok, hogy ezt valóra tudjam váltani. Szeretném bebizonyítani az embereknek, hogy ha igazán hiszünk magunkban, akkor a sors megjutalmaz azzal, amire legjobban vágyunk.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását