2024. április 25. - Márk

Egy sztriptíztáncos sosem jön zavarba

Rossz limuzinba szállt, de nem jött zavarba és vetkőzött a japánoknak.
2010. február 16. kedd 10:59 - HírExtra
Megrendelők hívták saját limuzinjukba Gina Gallardot, a keözkedvelt sztriptíztáncost. Ám a lány egy másik limuzinba szállt, tévedésből.

„Pontosan a megbeszélt időpontban tűnt fel az a fehér limuzin, amibe a megbeszélt exkluzív műsorom bemutatóját megszervezték” – mesélte a táncoslány a Borsnak.

„Integettem, az autó odagurult, én pedig beszálltam. Nem tudtam, ki lesz a közönségem, de nagyon örültem, hogy tíz, jókedvű japán ült benne, mert ők ritka vendégek. Mindegyik mosolygott, és a mindent tudó fényképezőgépét szorongatta. Levettem a bundámat, aztán rutinosan kivettem a hűtőből a pezsgőt, kiosztottam a poharakat, és koccintottunk. Amikor betettem a CD-lejátszóba a fellépő zenémet és elkezdtem a műsoromat, óriási ovációban törtek ki, és folyamatosan kattintgatták a csodamasináikat.”

Gina negyedórás vetkőzős számával elvarázsolta a felkelő nap országából jött vendégeket. Egyikük még azt is felajánlotta, hogy tartson velük Tokióba és lépjen fel a bárjában, ahol királynői fogadtatásban lesz része.

„Amikor kiszálltam és bekapcsoltam a mobilomat, egy SMS volt benne, hogy ne izguljak, fél órát késik a limuzin, amiben műsoroznom kell. Azt hittem, potyaelőadást adtam, de a zsebembe nyúlva kiderült, hogy észrevétlenül még gázsit is csúsztattak bele. Gondolom, a japánok hazaérve jó hírét keltették Budapestnek, mert ilyen forró fogadtatásban nincs mindennap részük” – nevet Gina Gallardo.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását