2024. április 26. - Ervin

Van képe hozzá! Orbán a Facebook-on bizalmaskodik

Orbán Viktor úgy döntött, elég a kőkorszakból. A Fidesz-elnök eddig mobilján se nagyon csevegett, ezentúl azonban a világhálón, pontosabban a Facebook-on (is) osztogatja magvas gondolatait. Isten hozta a XXI. században, elnök úr!
2010. január 26. kedd 14:29 - HírExtra
A politikus a napokban saját oldalt nyitott a Facebookon. Az ismert közösségi portálon saját névvel és róla készült fotókkal jelent meg. A Blikk úgy tudja, Orbánnak gyerekei adták az tippet a bejelentkezéshez. Legnagyobb lánya, Ráhel és Gáspár fia ugyanis rendszeres látogatója a Facebooknak. Ezenkívül állítólag „sokszor látta”, hogy a munkatársai is használják ezt az oldalt.

Van mit ellesnie. Az ugyanis, hogy Orbán Viktor a saját életéről egy webfelületen tájékoztassa az érdeklődőket, eddig nagyjából annyira állt távol tőle, mint közös horgásztúra szervezése Gyurcsány Ferenccel.

A szakértő mindenesetre amondó: Orbán jól teszi, hogy – Obama kollegája mintájára - az internetet is használja a kampány során. „A fiatalokat próbálja ezzel megszólítani, mert ezt a portált elsősorban ők használják” – mondja Kiszellly Zoltán politológus.

„Egy modern Orbán Viktor tűnik fel, akiről eddig csak azt lehetett tudni, hogy régimódi. Ezt most megcáfolta. A Facebookot azok használják, akiknek van véleményük, érdeklődőek. Barack Obama a választási kampányában ugyanezt csinálta, és ezzel nyert. Egy külön honlapot hozott létre, ahol a választók értékelhették a programjait, és regisztrálta magát a Facebookon. Leírta a gondolatait, és még azt is, mikor hol lesz rendezvénye, a tévében mikor szerepel. Az amerikaiak úgy érezhették, hogy első kézből, bennfentesként értesülnek az eseményekről” – véli Kiszelly.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását