2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Három magyar az 1000 m negyeddöntőiben

A hatból három magyar versenyző jutott be az 1000 méteres versenyszám vasárnapi selejtezőiből a negyeddöntőkbe a drezdai rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságon.
2010. január 24. vasárnap 16:05 - HírExtra
A viadal honlapja szerint a férfiaknál egyedül Knoch Viktor ment tovább, aki futamában, 1:27.613 perces idővel az élen végzett. Darázs Péter és Lóth Dávid Manó egyformán harmadik lett saját selejtezőjében, így nem jutott tovább.

A szombaton 500-on bronzérmes Huszár Erika negyedikként zárt futamában, s ez nem volt elég a legjobb 16 közé kerüléshez, Darázs Rózsa és Heidum Bernadett viszont ott lesz a negyeddöntőkben, amelyek után azonnal megrendezik az elődöntőket és a finálékat.

Az Európa-bajnokság zárónapján sor kerül még az egyéni 3000 méteres táv, valamint a férfi és női váltó döntőire. Utóbbiban érdekelt a címvédő magyar csapat, amely a finálét a holland, a német és az orosz váltókkal vívja majd.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását