2024. április 20. - Tivadar

Csak erre jók?

Ejnye-ejnye! Ezek a celebek már megint - vagy még mindig? - malackodnak, így biztosra vehetjük, hogy ismét megörvendeztetnek minket egy szaftos videóval. De addig is, tekintsük át a legnagyobb botrányt kavart, nem is olyan intim együttléteket.
2010. január 24. vasárnap 16:29 -
Mivel feltalálták a videokamerát, mindenki, aki rendelkezik ezzel a készülékkel, egy pillanat alatt felvehet bármilyen eseményt, és akár azonnal közzéteheti a világhálón. Persze az emberben mindig is ott van – és lesz is – a perverz kisördög: unalmas családi események helyett miért ne vehetné fel azt, miközben a párjával szeretkezik? Igaz, ez is tekinthető egyfajta családi esemény megörökítésének, de ez a video egy szülinapi gyerekzsúrral ellentétben hatalmas klikkszámot fog kapni, ha felkerül a világhálóra.

Azonban ha egy ismert sztárról kerül fel egy ilyen videó, arra a legtöbbünk felkapja a fejét. Persze ez nem azt jelenti, hogy az ismert személy direkt tette volna közzé az amúgy általában saját szórakozásra készített felvételt, de valamilyen úton-módon mégis a nyilvánosság elé kerülnek. És ha ez bekövetkezett, akkor sokan gondolhatják akár úgy, hogy nem érdekel többé ez a Pamela Anderson: már megvolt nekem is.
Az alábbi írásban a legismertebb ilyen videókat gyűjtöttük össze.

Paris Hilton

Sokan úgy gondolhatják, hogy Paris Hilton egy olyan botrányhősnő, aki igazából nem csinál semmit, csak van. Tévedés. Hilton kisasszony igenis csinál valamit, és ezt nem is egyszer vette már kamerára. A szőkeség és egykori barátja, Rick Salomon megörökítették egy éjszakájukat: a videót az ex-barát közzétette, és eladott DVD-nként 13 dollárt kap. Jó üzlet.

Az örökösnő ezt persze mocskos dolognak tartja, de a „1 Nights in Paris” névre elkeresztelt felvétel már három Pornó-Oscart is kapott. Tehát megvan a megoldás: Paris Hilton egy pornószínésznő! Gratulálunk neki.

Pamela Anderson

Pamela Anderson egyértelműen ennek a műfajnak a koronázatlan királynője, bár Hilton kisasszony minden bizonnyal a trónjára pályázik. A Baywatch egykori sztárja és egykori férje Tommy Lee, a nászutunkon vették fel a szeretkezésüket: a videón volt minden, mi szem-szájnak ingere. Persze nem szándékosan tették közre ezt sem, valaki orvul ellopta a párocska otthonából a kazettát, és nem kevés pénzért árulni kezdte.

A felvétel egy darabig több millió dollárt hozott a felvétel kiadójának, ám a pajzán pénzeső nem hullott sokáig: a szilikonos műcsoda és ex-férje beperelték az Internet Entertainment Groupot, és hatalmas összegű kártérítést kaptak. Bár kérdés, hogy mi volt a probléma, hiszen addig is a fél világ megcsodálhatta Pamela híres „gyönyörkútját”. Elvégre mire jó egy Playmate?

Kim Kardashian

Az eredetileg fekete hajú szépség Paris Hilton legjobb barátnője. Igen, most már értjük barátságuk alapját: a homevideókat. Hilton kisasszony sem feltétlenül az a kategória, aki a hétköznapokban csinál is valamilyen hasznos dolgot, de az örmény származású Kardashian még nála is „trógerebb”. Nem baj, éltető eleme neki is a szex, és ha már ez így alakult, akkor videóra is veszi.

A legismertebb felvételén a rapper Ray-J –vel mulatja az időt, vagyis a kisasszony eltűnteti a partnere lomposát mindegyik testnyílásában. Bár ez nem igaz, talán a füle kimaradt. A pikáns felvételt a Vivid Entertainment dobta a piacra, azonban hamarosan be kellett szüntetniük a forgalmazást, mivel 5 millió dollárra perelték őket Kardashianék. Nem baj, anyagilag még így is szépen hozott a kiadó konyhájára…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását