2024. április 19. - Emma

"Majd ha piros hó esik!" És esett...

Rózsaszínben látták a világot a New York állambeli Buffalo lakói, miután a közeli festékgyár lebontásakor keletkezett porfelhő miatt sötétrózsaszín hótakaró lepte el a környéket.
2010. január 18. hétfő 22:45 - HírExtra
Míg a megdöbbent szülők és kutyatulajdonosok azon töprengtek, hogy megtiltsák-e a kinti játszadozást, addig az állam egészségügyi-, és környezetvédelmi hivatalai gyorsan mintákat gyűjtöttek a hűsítő "vattacukorból".

A gyárépület lebontásáért felelős kivitelező, John Yensan szerint, egy nagyjából 2,3 kilogrammnyi vörös festéket tartalmazó csővezeték repedt szét az egykor ételszínezékekkel foglalkozó festékgyár mellett lebontott épületben. A szakember hozzátette, hogy a porfelhőt a szél sodorta el a környező házakhoz, autókhoz és szerte az utcákra.

A hatóságok szerint a festék nem okoz egészségügyi problémákat. A rózsaszín hótakaró eltakarításáért egy víztartályos teherautót küldtek a helyszínre.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását