2024. április 25. - Márk

Futsal EB, Budapest: mi mindig eggyel többen leszünk?

Kozma Mihály, a magyar futsalválogatott szövetségi kapitánya reméli, hogy a közönség segítségével csapata jó eredményt ér el a kedden kezdődő hazai rendezésű Európa-bajnokságon.
2010. január 18. hétfő 17:24 - HírExtra
"A magyar játékosoknak ez egy hatalmas lehetőség, szeretnénk, ha minél több gyerek példaképeket találna a futballistáinkban. Remélem, a közönség jelenléte plusz egy főt jelent majd a pályán" - mondta a hétfői sajtótájékoztatón Kozma.

A hazai együttes az azeri és a cseh válogatottal találkozik a csoportkörben, s a szakvezető szerint az első számú cél, hogy legalább az egyik csoportmérkőzését megnyerje a csapat, s bejusson a negyeddöntőbe.

A magyar válogatott kedden 17:30 órakor mutatkozik be Azerbajdzsán ellen a Papp László Sportarénában.

"Korántsem ismeretlen előttünk az ellenfél, mivel azzal a klubcsapattal, amelyre a válogatottjuk épül, már játszottunk" - mondta a több honosított brazil játékossal felálló első riválisról a tréner.

"Tiszteljük ellenfeleinket, de nem félünk tőlük, mindkét csapat ellen van esélyünk a győzelemre" - nyilatkozott elszántan Madarász János, a válogatott csapatkapitánya.
A sok honosított brazil miatt titkos esélyesként is kezelt azeriek szövetségi kapitánya, a szintén brazil Jose Alesio Da Silva visszafogottan nyilatkozott:

"Vannak problémáink, sérültjeink, de a csapatom így is jó erőkből áll. A válogatott fele brazil származású, de ez kommunikációs problémát nem okoz, a többségük beszél oroszul, de a lényeg, hogy a futsal nemzetközi nyelvét jól beszélik. Ne kiáltsanak ki minket titkos favoritnak. Ez az első nagy tornánk, ezért óvatosak, de azért magabiztosak vagyunk"



Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását