2024. április 26. - Ervin

Az MDF még nem választott szövetségest?

Az MDF türelmet kér ahhoz, hogy a következő napok és hetek tárgyalásai alapján kiválassza szövetségeseit Bokros Lajos programjához, és egyben mindenkitől elnézést kér, akit a felesleges találgatások méltatlanul hírbe hoztak, még akkor is, ha ez sosem az MDF szándéka miatt történt így.
2010. január 13. szerda 10:15 - HírExtra
Kiemelte: az MDF január végéig nyilvánosságra hozza képviselőjelöltjei nevét, addig pedig mindent megtesz azért, hogy Bokros Lajos mögött egy széles körű, a demokratikus közép lefedésére alkalmas szövetség jöhessen létre.

Véleménye szerint az elmúlt napokban azért lehetett számtalan találgatást olvasni az MDF kampányáról, mert a pártnak van megfelelő miniszterelnök-jelöltje és programja Magyarország felvirágoztatására.

Dávid Ibolya úgy fogalmazott: az orbáni populizmussal szemben az egyetlen reális alternatíva Bokros Lajos. Ehhez a programhoz több civil szervezet és párt is jelezte csatlakozási szándékát, mindannyian a jószándék és a tenni akarás jegyében - tette hozzá.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását