2024. április 24. - György

Tiger Woods felesége kezdeményezi a válást

Válni készül Tiger Woods golfozó felesége; a világ leggazdagabb sportolójának megcsalt neje 300 millió dollárt akar és a gyerekek felügyeleti jogát is szeretné magáénak tudni. Mindennek eléréséhez Britney Spears ügyvédjét kérte fel.
2009. december 22. kedd 14:40 - HírExtra
A New York Post című lap értesülései szerint Elin Nordegren elszánt a válás mellett. A svéd modell a kétéves Sam, valamint a 10 hónapos Charlie feletti felügyeleti jogot is szeretné megszerezni, mivel úgy gondolja, hogy Woods nem lenne jó hatással a gyerekekre - nem pusztán egyre zavarosabbá váló nőügyei miatt, hanem "szexfüggősége", valamint nyugtatók iránti vonzalma okán sem.

"Tigernek meg kell változnia. Nem vonult be klinikára és nem hagyott fel a tabletták szedésével. Úgy viselkedik, mint egy nagyra nőtt gyerek" - idézett a lap egy Nordegrenhez közeli forrást.

Ugyanez a forrás számolt be arról, hogy a pár külön tölti az ünnepeket és az újévet is külön utakon kezdik. Elin Nordegren száz százalékig biztos a válásban és a gyerekfelügyelet ügyében, mindennek a felét akarja, és nem változtat a véleményén - fogalmazott az ismerős.

Woods - az első sportoló, aki átlépte az egymilliárd dolláros kereseti határt - november végén egy furcsa autóbalesettel hívta fel magára a sajtó figyelmét. A példaképnek tekintett golfozóról azóta kiderült, hogy számos alkalommal és több nővel csalta meg feleségét. A szerencsés kimenetelű balesetre vélhetően egy heves házastársi vitát követően került sor, amit talán azt váltott ki, hogy az egyik bulvárlap megszellőztette Woods házasságtörését.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását