2024. április 17. - Rudolf

Nicole Kidman, gyerekek és a Szcientológia

Nicole Kidman és Tom Cruise sokáig egy álompárnak számítottak, azonban sok probléma jött közbe kapcsolatukban: a gyermekvállalás problémája, Tom egója és a Szcientológia. Melyik volt a végleges?
2009. december 22. kedd 14:29 - HírExtra
Nicole Kidman már jócskán kezdett befutni, amikor egy forgatáson megismerkedett a sármos Tom Cruise-al, és nem sokkal később össze is házasodtak. A problémák a családalapításkor kezdődtek: Kidmannak méhen kívüli terhessége volt, megműtötték, de nem tudott többé gyermeket kihordani. Bár két gyermeket is örökbe fogadtak, de Tom még mindig egy sajátot akart. Egyre többet veszekedtek, és végül jött a szcientológia.

Cruise hamarosan a szcientológia felé fordult, amit Kidman nem nézett jó szemmel, mégis vállalta, ahogy azt is, hogy ismét elkezdjenek egy saját gyerekért küzdeni. Nicole hormonkezeléseket kapott és végre sikerült teherbe esnie, de annyira rettegett, hogy megfeleljen Tom elvárásainak, hogy a harmadik hónapban elvetélt, depressziós volt és megtört.

1999-ben a pár szerepet kapott Stanley Kubrick, Tágra zárt szemek című pszicho-thrillerében, melynek forgatásán végleg megpecsételődött a sorsuk. Miközben egy problémákkal küszködő párt alakítottak, a valóságban is vergődtek.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását