2024. április 16. - Csongor

Nicole Kidman mellei

Nicole Kidman fehér mint a fal, de a mellei nagyobbak, mint a tavalyi esztendőben. Mi történt vele?
2009. december 17. csütörtök 10:59 - HírExtra
Nicole Kidman, az ismert színésznő, mindig is híres volt arról, hogy már-már kínos alapossággal ügyel a szépségére, azonban most valami nem stimmelt. A Nine című musical New York-i bemutatója előtt a színésznő egy bájosabb vámpírhoz volt hasonlatos: egész arcát felesleges púderréteg borította! Micsoda blamázs! Persze Nicole Kidman megoldotta a dolgot: a színésznő kellő eleganciával felvértezve úgy tett, mintha nem történt volna semmi. Természetesen a mélyen dekoltált kisestélyije is kisegítette a rendkívül kínos szituációban..

Az ausztrál színésznő még tavaly nyáron forgatta az ominózus Nine című musicalt, melyben Claudia szerepét játszotta el: immáron feltornászott mellbőséggel. Mindezt kislánya születésének köszönhette, aki a Sunday Rose névre hallgat.

„Akkoriban szoptattam, s mivel korábban alig volt mellem, a tejtől épp normális méretűre nőtt. Még szerencse, a korábbi mellemmel sosem kaptam volna meg azt a szerepet.” Indokolta bájos súlygyarapodásának mibenlétét a színésznő.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását