2024. március 19. - József, Bánk

A sztár összeomlásának töténete

Mariah Carey hiába szép, sikeres és gazdag, az élete sokáig romokban volt. Többször kísérelt meg öngyilkosságot, és még Michael Jacksontól is segítséget kért.
2009. december 9. szerda 11:56 - HírExtra
A hírességek és sztárok általában szenvedéseken és kínokon keresztül jutnak el a csúcsig: ebből merítenek erőt és ihletet a folytatáshoz. Mariah Catey sem más, ős is rengeteget szenvedett az életben. Először brutális férjétől nem tudott megszabadulni a lemezszerződése miatt, majd szakmai mélypontra jutott: Glitter című önéletrajzi filmje csúfosat bukott és lemezét is lehúzták a kritikák. De végül sikerült elválnia férjéről...

"Voltak képeim Tommyról, amint más nőkkel van. Ezek után nem volt nehéz elválni, csak épp Tommyt kellett lecsillapítani. Akkor már nyilvános volt, hogy tönkrement a házasságunk, ezért nem mert bántani. Tudta, hogy arra az ő élete is rámenne" - nyilatkozta később Mariah.

A rémálomból partykra menekült, ahol sztároktól próbált segítséget kérni - köztük Michael Jacksontól is - de nem hittek neki, így magába zuhant.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását