2024. április 25. - Márk

A Csillag születik üdvöskéje elszállt a sikertől?

MC DC mind a rajongói, mind a sajtó szerint eléggé megváltozott a hirtelen jött hírnévtől. A repper-őstehetség bukóbb, agresszívabb és kevésbé közvetlen. De miért?
2009. december 8. kedd 15:59 - HírExtra
A hirtelen jött hírnév a legtöbb e,mert megzavarja, megváltoztatja. Jó példa erre Susan Boyle aki az ismeretlenségből lépett elő világsztárrá, és teljes változáson esett át. hasonló gondban van a testi hiányossággal rendelkező repper-őstehetség, MC DC is, aki agresszívan viselkedett az újságírókkal, a megfigyelések szerint türelmetlen, sokat szitkozódik, és még a rajongóit is hanyagolja. De miért?

Én is ember vagyok. Néha nehezen tudom kezelni azt, amikor olyan cikkekkel szembesülök, melyeket bántónak gondolok. Valóban tudok dühös is lenni. Néha elszáll az agyam, és meggondolatlan dolgokat mondok - mondta Robi, aki azonnal magyarázatot is adott a tőle szokatlan stílusra: - Nagy rajtam a nyomás. Teljesen felborult az életem, minden megváltozott. Egyfolytában rohanok egyik fellépésről a másikra. Az egyik barátomnál lakom Pesten. Itt nincs laptopom, éppen ezért nem tudok például válaszolni a rajongóknak sem. Ezúton is elnézést kérek, ha valaki úgy érezné, hogy nem a kellő figyelmet fordítottam rá.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását