2024. április 19. - Emma

Hernádi Judit mellei elég impresszívek

Zavart keltett a Csillag születik zsűrije körében Hernádi Judit mélyen kivágott dekoltázsa. De a fellépőkre is nagy hatást tettek a művésznő keblei.
2009. december 7. hétfő 13:36 - HírExtra
A szombat esti Csillag születik talán leglátványosabb produkciója ezúttal kivételesen nem a fellépőkhöz kötődik. A zsűritag színésznőből áradt az erotika, és még a máskor visszafogott és filozofikus Szirtes Tamás tekintete is gyakran elkalandozott a hangsúlyos dekoltázs felé. A zsűri legkíméletlenebb ítésze, Fáy Miklós sem nagyon tudott mit kezdeni a mellhelyzettel.

„Hernádi Judit egy delnő. Nekem azonban sajnos előre kellett figyelnem” – sajnálkozott Fáy.

Persze nem csak a zsűri figyelmét keltette fel a vonzó kebellátvány. A Bad Boyz tagjainak például különleges erőt adott Hernádi bombaformája.

„Feltűnt a dekoltázsa, és imádtuk. Nagyon jól hatott ránk a látvány, erőt adott nekünk, és szeretjük, amikor egy kis szexualitást is belecsempész a kritikáiba” – mondta a továbbjutott táncformáció csapatvezetője, Kurucz Sanyi. Az operába nem vágyó Vásáry André is csak helyeselni tud.

”Bár a műsoromra koncentráltam, mégis, amikor Hernádi Judit kilépett a sminkszobából, bátorkodtam megjegyezni, hogy fantasztikusan néz ki” – tett mély benyomást Andréra is a látvány, majd így folytatta az Opera világát elkerülni óhajtó énekes: – ”Tudja, mivel vonja magára a figyelmet, a szombat esti dekoltázsa a szó legnemesebb értelmében afrodiziákumként hatott mindenkire.”

A ruhát pedig nem más, mint a világhírű divattervező, Náray Tamás adta Hernádira. Mint elmondta: azt érdemes kiemelni, ami szép és izgató.

”Nem számít, ki hány éves, ami szép, az szép. Hernádi Juditnak gyönyörű a dekoltázsa, és ezt bátran megmutathatja. Az tegye ki a cicijét, akinek van. Amikor felpróbálta a ruhát, a beleegyezésével nagyobbra kanyarítottam a melle vonalát. Tetszett neki” – árulta el a divattervező.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását