2024. április 19. - Emma

"Minden alkalommal édesanyámnak énekelek!"

A színpadon ugyan mosolyog, de iszonyatos lelki terhet cipel magával a Csillag születik énekese, Horváth Tamás.
2009. december 4. péntek 13:59 - HírExtra
A színpadon sem tudja elfeledni az RTL Klub tehetségkutatójának énekese, hogy édesanyja súlyos betegen fekszik otthon. A kiscsillagnak a szíve szakad meg, hogy pont az az ember nem ülhet a közönség soraiban, akit pedig a világon a legjobban szeret. Tamás legnagyobb vágya az lenne, hogy anyukája élőben láthassa őt a tehetségkutató műsorában, ez azonban nem teljesülhet, lévén édesanyja hosszú ideje súlyos beteg. És bár minden szombaton a televízió előtt szurkol fiának, a sok gyógyszer miatt nem egyszer előfordult, hogy nem tudta ébren megvárni az adás végét.

„Tomi mindössze hatéves volt, amikor az édesanyjánál rosszindulatú agydaganatot diagnosztizáltak. Mi ekkor már külön éltünk a feleségemmel, Jankó velem lakott, a folyamatos kórházi kezelések miatt Tomi is hozzám került. Fogalmam sem volt, hogyan mondjam el a borzalmas hírt a gyerekeknek” – mondta el Horváth János, a tizenhét éves Tamás édesapja. – Az áttétek miatt Csilla tüdejének a felét el kellett távolítani. Aztán jött egy szerencsés fordulat, mert a daganat elmeszesedett az agyában, így a rosszindulatú sejtek nem terjedtek tovább, kivették a daganatot. De azóta is rengeteg gyógyszert kell szednie, nagyon gyenge, és hosszabb távot nem is képes megtenni elektromos kocsi nélkül. Emiatt sajnos esély sincs arra, hogy a büszke édesanya a fiát élőben láthassa.

„Minden alkalommal édesanyámnak énekelek! Szeretném neki bebizonyítani, hogy amiről kisfiúként álmodtam, az valósággá válik. Sajnos az adásokat nem mindig tudja megnézni a tévében, és bevallom, nem is szeretném kitenni olyan izgalomnak, amilyet én és a szeretteim egy eredményhirdetés alkalmával átélünk. Inkább a testvéremmel mindent rögzítünk DVD-re, hogy anyu délután megnézhesse, ahogy az összes újságcikket is kivágom, hogy láthassa, tényleg valóra válik az álom” – nyilatkozta a kiscsillag. – Szeretnék neki mindent megadni, amíg velünk van, és ha nem is nyerem meg ezt a versenyt, azért fogok dolgozni, hogy neki jobb lehessen!”
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását