2024. április 25. - Márk

Vásáry Andréból nem kér az Opera

Nincs helye az Operaházban Vásáry Andrénak. A férfiszoprán szerint azért fordultak el tőle pályatársai, mert egy kereskedelmi televízió műsorába jelentkezett.
2009. december 3. csütörtök 12:29 - HírExtra
Nincs szükség Andréra az Operaházban, hiszen jelenleg két férfiszopránjuk is dolgozik ott, Händel Xerxes című darabjában – árulta el egy névtelenül nyilatkozó dolgozó az Operából. A sztárokat darabra szerződtetik, és a közeljövőben nem terveznek olyan művet bemutatni, melyben férfiszoprán szerep van.

A kopaszodó szoprán nem lepődött meg az elutasításon, ugyanakkor egyáltalán nincs elkeseredve. Andrénak ugyanis eszében sincs az Operaház ajtaján kilincselni, mert más műfajban szeretné kamatoztatni tehetségét.

„Azért azt tisztázzuk, hogy az Operában nincs egyetlen férfiszoprán sem, két kontratenorjuk van” – berzenkedett André.

”Az egyikük ráadásul azért van ott, mert én visszaadtam egy szerepet, ami túl mély volt a hangomhoz. Ha tévednék, kérem, álljon ki velem a két „szoprán”, és adjuk elő együtt Mozart Varázsfuvolájából az Éjkirálynő áriáját. Utána beszélgethetünk. Lenéznek, mert egy kereskedelmi csatornán, az RTL Klubon jelentem meg” – puffogott a meglehetősen ingerült kiscsillag.

”Dühítő ez a felszínesség, de igyekszem nem felvenni a kesztyűt. Én nem akarok már a komolyzenei pályán mozogni. Azért jelentkeztem a Csillag születik műsorába, hogy populárisabb pályára léphessek. A verseny után is inkább ezen a vonalon mozognék. Szükségem is lesz egy jó menedzserre, már van is erre jelöltem, akivel megvalósíthatom az álmaimat. De most a versenyre kell koncentrálnom, a jövővel ráérek utána is foglalkozni” – vázolta fel komoly terveit a komolyzenei pályát elutasító énekes.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását