2024. április 24. - György

Molnár Anikó fillérekért teregette ki a titkait

Havas Henrik legutóbbi két leleplező bulvárkönyvével nagyon jól járt - de Míg Kelemen Anna is szépet kaszált a saját vallomásán, addig Molnár Anikó némi apróval is beérte - de nem bánta meg.
2009. november 26. csütörtök 12:19 - HírExtra
Havas Henriket nem úgy ismerni, mint aki rossz üzleteket szokott csinálni. Mostani két könyve - amely egy-egy ruhátlanságáról és melleikről ismert celeb magánéletébe enged bepillantást - is sikert lett, mind anyagi, mind eladási szempontból. Csakhogy Kelemen Anna a titkai kiteregetéséért több mint hatmilliót kapott, Molnár Anikó csupán 640 ezret - pedig mindketten Havassal állapodtak meg. Anikót ennyire ne érdekli a pénz, vagy csak ennyire rossz üzletasszony?

– Én mindig jól járok! Molnár Anikó a csekély összeg ellenére sem bánta meg, hogy kiteregette a féltett titkait. – mondta Havas.

- Soha, semmit nem bántam meg az életemben, és ez alól ez a könyvem sem kivétel – mondja a szőkeség. Őszintén elmondtam, ki vagyok és voltam a múltban. Vannak részletek – persze – amire nem vagyok büszke, de ezekkel örökre együtt kell élnem. Elmondtam az igazat, meggyóntam, ha úgy tetszik, így többé soha, senki az életemben nem támadhat. Az anyagi részéről annyit mondanék, hogy senkinek nincs köze hozzá, hogy mennyit kerestem vele. Ez magánügy, az azonban nem, hogy ha csak egy forint bevételem származna a könyvből, már akkor is megérte tollba mondani. Hiszen nincsenek többé sötét foltok a múltamban, és ez nagyon megnyugtat - magyarázta Anikó.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását