2024. március 29. - Auguszta

Kiszerette magát a pokolból Robbie Williams

Kevés extrém jelző van, amely ne illene Robbie Williams-re, erre a mérhetetlenül sokoldalú, egyúttal borzasztó ellentmondásos előadóművészre. Egy biztos: unalmas figurának aligha tartható a fiú�
2009. november 17. kedd 10:59 - HírExtra
Robbie Williamst öt fantasztikusan sikeres év után 1995-ben rúgták ki a Take That nevű fiúcsapatból, méghozzá botrányos életmódja miatt. Menedzserei szerint Robbie ekkor már egyáltalán nem felelt meg a zenekar által a világ felé mutatott izmos, egészséges szépfiú karakterének, ráadásul a hajnalig tartó ivászatok mellett csillagászati összegű gázsit követelt.

A züllötten is hölgyrajongók milliót bámulatba ejtő Williams-gyerek azonban nem tört össze a kudarctól. Sőt úgy érezte, végre megmutathatja, mire képes akkor, ha nem gátolják az alkotómunkában olyan kis „apróságok”, mint zenésztársak, vagy menedzseri gárda. Ám a szólókarrier csak nem akart összejönni, a Take That teremtette álomvilág nélkül a kutya sem volt kíváncsi Robbie-ra.

Így maradtak a züllött hajnalok: minden éjjel más nővel (vagy férfival) feküdt le, súlyos drog- és gyógyszerfüggő lett. Napi harminchat (!!!) dupla eszpresszókávét ivott meg, hatvan (!) szál méregerős cigarettát szívott el, és húsz (!?) doboz energiaitalt fogyasztott.

Álmatlanság alakult ki nála, hajnali ötig képtelen volt elaludni, az állandó fáradtságot pedig gyógyszerekkel kezelte. Édesanyja, Jan Williams szerint Robbie-nak akkoriban haldoklott a szervezete, s az is csoda, hogy él, hisz több alkalommal is öngyilkos akart lenni.

„A fiam kis híján tönkretette magát. Zsákszámra szedte az altatót, és a Seroxat nevű antidepresszánst. A Seroxat egyik mellékhatása, hogy fokozza az öngyilkossági hajlamot. A fiam többször is megpróbálta felvágni az ereit. Borzalmas idők voltak azok. Nagyon féltettem, de szerencsére sikerült kimásznia a gödörből” - mondta el az asszony.

Williams állítólag szeretője és legjobb barátja, Jonathan Wilkes miatt szedte össze magát, a férfi ugyanis egy nap válaszút elé állította: vagy elvonókúrára megy, pedig egyszer s mindenkorra szakít vele. S mit tesz Isten, amint Robbie rendbe tette életét, a karrierje is új erőre kapott.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását