2024. április 19. - Emma

Ciccolina bekeményített

Ciccolina pereskedik a Sky csatornával, mert engedély nélkül használták fel a karakterét egy életrajzi filmhez, mely Moaráról, Ciccolina májrákban elhunyt partneréről szól.
2009. november 13. péntek 10:59 - HírExtra
Ciccolina, azaz Staller Ilona, a legendás ex-pornószínésznő pereskedik, mindezt szerencséjének köszönhetően ingyen. Jövendőbelije, Luca di Carlo ugyanis ügyvéd, aki szívesen segédkezik kedvesének a pereskedésben. A tét nem kicsi, 30 millió euró, azaz 8,1 milliárd forint. Ilona fájdalomdíjat követel, hiszen a Sky filmcsatorna műsorra tűzött egy kétrészes filmsorozatot, mely Moanának, Ciccolina állandó partnerének az életét kívánja bemutatni, aki már fiatal korában májrákban meghalt.

„Azért párosítottak a felnőttfilmekben kettőnket, mert erős kontraszt voltam mellette az ártatlan, szőke, szende, kislányos külsőmmel. Az én életemen keresztül, személyiségemet filmbe kombinálva, a nevemmel akar nézettséget a csatorna. 30 millió eurós kártérítésért indítottunk pert. Nem engedjük adásba a filmet, hiszen nem kértek tőlem engedélyt.” Mondta Ciccolina.

A Blikknek sikerült utolérnie a férjjelöltet: „A Cicciolina egy kitalált név, amelyet 15 évvel ezelőtt Ilona Olaszországban hivatalosan levédetett, s hazájában is megtette ugyanezt később - magyarázta Luca di Carlo”
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását