2024. április 24. - György

Anyja felfedte Britney legsötétebb titkát

Britney Spears anyja lerántja a leplet lánya féltve őrzött sötét titkairól most megjelent könyvében.
2009. november 12. csütörtök 12:29 - HírExtra
Meglepő őszinteséggel vall popsztár lánya viselt dolgairól Lynne Spears, Britney ötvennégy éves anyja. A most boltokba kerülő A viharon át című könyvében az édesanya világsztár csemetéjének legsötétebb titkait ássa elő a családi emlékek jótékony feledéséből.

Többek mellett arról is mesél, hogy éveken át hazudtak a világsajtónak Britney szüzességével kapcsolatban – a kicsapongó énekesnő ugyanis mégy csak tizennégy volt, amikor egy nála négy évvel idősebb iskolatársának adta ártatlanságát. A kitálaló Spears-anyuka arról is részletesen beszámol botrányszagú könyvében, hogy lánya korántsem volt az a „jó kislány”, mint akinek sokáig hittük.

Az akkori tini lányok példaképe tizennégy évesen már komoly alkoholproblémákkal küzdött, és alig tizenhat éves korában a kábítószerekkel is megismerkedett. A sztár édesanyja egyébként végig következetesen hárítja a felelősségét abban a kérdésben, hogy rendkívül fiatalon benyomta lányát a popszakmába.

„Magabiztos kislány volt, nagyon extrovertált, és nyilvánvalóan nagyon tehetséges zenei téren” – írja könyvében Lynne, aki saját bevallása szerint semmit sem tehetett az ellen, hogy sztárságvárományos kislánya a popbiznisz része legyen. Britney gyakorlatilag kikövetelte magának a hírnevet, pár évesen már tánc- és énekversenyekre akart menni.

Lynne Spears a lánya életében megtörtént sokkoló pillanatokról – mint például a kopaszra nyírás vagy a nyilvános idegösszeroppanás – is beszél könyvében, és utólag bánja, hogy nem vette észre hamarabb az ezekre utaló jeleket.

„Korán elvesztettem az ellenőrzésem a lányom felett, nem tudtam mit tenni, hagynom kellett, hogy tegye, amit akar” – ad magának ugyanakkor felmentést az anya.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását