2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Figyelmeztető áramszünet az élményfürdőben

Két órára kikapcsolta a szolgáltató az áramot kedden az esztergomi élményfürdőben, mert a vállalat több hónapja nem fizeti a villanyszámlát - erősítette meg az MTI értesülését az E.ON sajtóreferense.
2009. november 10. kedd 18:26 - HírExtra
Az MTI információi szerint az élményfürdő húsz-harmincmillió forint közötti összeggel tartozik az áramszolgáltatónak.

Egyházi Nikoletta elmondta, az E.ON vezetői a helyszínen megállapodtak a fürdő vezérigazgatójával, hogy a társaság decemberig kifizeti a hátralékot.

A szolgáltató szeptember óra már többször próbálta kikapcsolni az áramot az élményfürdőben, de korábban nem engedték be a villanyszerelőket - tette hozzá a sajtóreferens.

Mivel a létesítményben tudtak az áramszünetről, tájékoztatták a látogatókat, hogy technikai okok miatt kedden csak délután négy órakor nyitnak ki. A városi önkormányzat tulajdonában lévő élményfürdő nemcsak az áramszolgáltatónak tartozik, hanem az APEH Komárom-Esztergom megyei feketelistáján is szerepel.

Esztergomban korábban áramtartozás miatt egy iskolai tanműhelyben kapcsolták ki az áramot egy napra, a város pedig október elsejétől megszüntette a középületek, többek között a bazilika díszvilágítását, amely százmilliós állami beruházással készült el. Meggyes Tamás polgármester (Fidesz) korábban elmondta, hogy a díszvilágítás szüneteltetésével évente csaknem harmincmillió forintot takarítanak meg.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását