2024. március 29. - Auguszta

Figyelem! Ada párt keres!

A VIVA tévé huszonhat esztendős műsorvezetőnője, Ada, csak annak a férfinak fogadja el a közeledését, aki fiait is megszereti. Jelentkező pedig szép számmal akad.
2009. november 10. kedd 12:49 - HírExtra
Adáról, a VIVA tévé huszonhat éves műsorvezetőjéről nem kifejezetten egy elvált, két gyermekes édesanya, hanem igazi szexistennő jut az eszünkbe. Nem is szeretné, ha válásáról lenne ismert, hiszen bombaformában van, - habár korábban válása kicsit megviselte – bájait már egy férfimagazinban is megcsodálhatta a közönség. A rendkívül csinos anyukától azóta a férfiak elájulnak ha meglátják, legutóbb Dzsudzsák Balázs focista csapta neki a szelet.

„Amikor úgy döntöttünk a férjemmel, hogy külön utakon folytatjuk tovább az életünket, nem tagadom, az volt az első gondolatom, hogy örökre egyedül maradok a két gyerekkel. Ma már nem így látom. Ha valaki egyszer felvállal engem és komolyan gondol velem egy kapcsolatot, akkor velem együtt a fiaimat is elfogadja, különben nincsen értelme a kapcsolatnak. Huszonhat éves vagyok, nem aggódom, amiatt, hogy nem találok magam mellé valakit” mesélte a Borsnak Ada, akiről szinte mindenki tudja hogy kétgyermekes családanya, így egyik férjjelölt sem érezheti magát becsapva.

„ Nem érzem úgy, hogy a férfiak kevesebb figyelmet szentelnének nekem, azért mert két gyerekem van. Ezt mindenki tudja, mégis szoktak bókolni, udvarolni. A kicsiknek azonban csak akkor fogok bárkit is bemutatni, ha elég komollyá válik a kapcsoltunk” mondta a szexis műsorvezetőnő, akinek a kapcsolata még mindig kiváló a volt férjével, leszámítva azt az apró tényt, hogy már nem alkotnak egy párt.

„Ha dolgozom általában Timó vigyáz a gyerekekre. Hétvégente közös programjaink vannak, így Bence és Bálint életében nem történt nagy változás, hiszen ugyanannyit találkoznak az apukájukkal."
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását