2024. április 20. - Tivadar

Pamela Anderson szeximitátornak állt!

Úgy tűnik, az egykor egekig magasztalt szexszimbólum renoméja a negyedik ikszhez közeledve igen megkopott: már csak olcsó szeximitációval képes a címlapokra kerülni.
2009. október 28. szerda 08:29 - Déri Barna
Úgy tűnik, az egykor egekig magasztalt szexszimbólum renoméja a negyedik ikszhez közeledve igen megkopott: már csak olcsó szeximitációval képes a címlapokra kerülni.

A Baywatch-cica egy kanadai divatbemutató kifutójának végében szabadult meg ruháitól, s kezdett őrült táncba az őt az eseményre invitáló tervezővel, Richie Richcsel. A szeximitációval tarkított prezentáció azonban mérsékelt üdvrivalgást váltott ki a közönségből.

„Inkább közönséges volt, mint szexi” – mondta az egyik jelen lévő, bizonyos Jack Belling Shaper.

„Kibuggyant Pamela nagy melle, amit azt hiszem, már rég kisebbre akart vetetni. Jobban tette volna. A közönség ellenérzése azonban nem sokat jelent Pamelának és Richie–nek, hiszen pár napja a fél világ erről az egyébként dögunalmas divatbemutatóról beszél” – tette hozzá a „szerencsés” szemtanú.

Az isteni Pam egyébként az utóbbi időben jobbára csak a kifutón szerepel, a címlapok és filmszerepek jó messziről elkerülik. Talán ennek is tudható be ez a mostani produkciója, amivel láthatóan a körülötte lévő állóvizet szerette volna felkavarni.

Ebben kiváló partnerre lelt a Pamelához hasonlóan szexőrült New York-i divattervező-fenegyerek, Richie Rich személyében, aki aztán tudja hogyan rendezzen olyan bemutatót, ami az egész világ számára beszédtémául szolgál majd:

„… a színfalak mögött állítólag azt kérte a szőkeségtől, hogy csináljon egy kis felhajtást. Nos, Pamelának nem kellett kétszer mondani, mit tegyen. A kifutón ő volt az utolsó modell, aki egy kör megtétele után kezét nyújtotta a divattervezőnek, és végigkísérte a színpadon. Pam és Richie a táv feléig decensen lépkedett, majd hirtelen a földre vetették magukat, és szexuális aktust imitáltak. A jelenlévők döbbenten figyelték a történteket…” – írja a nem mindennapi bemutatóról a Bors.

A HírExtra pedig ezúton üzeni a még manapság is rendíthetetlen Pamela-rajongó férfiolvasóknak: kezdhetik gyártogatni a szabásmintákat…
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását