2024. március 29. - Auguszta

Karácsonyra lesz meg Stephen King új "e-regénye"

Karácsonyig elhalasztották Stephen King Under the Dome (A kupola alatt) című új regényének e-kiadását az Egyesült Államokban, mert kiadója attól tart, hogy a könyv a jóval drágább hagyományos formátumban különben nem kelne el.
2009. október 22. csütörtök 11:48 - HírExtra
Az eset nem egyedi: az amerikai kiadók számos könyv esetében csak jóval a hagyományos formában való megjelenés után adják ki a könyv e-változatát.

Eközben a Target.com, az Amazon.com és a Walmart.com között kialakult árháború miatt a könyvek árai is meredeken estek a közelmúltban, fejtörést okozva a független könyvkereskedőknek és a kiadóknak, amelyek nem tudnak lépést tartani az árengedmények iramával. A novemberre tervezett amerikai megjelenések már 9 dollárért (1600 forintért) vagy még kevesebbért is előrendelhetők ezekben az online áruházakban.

Stephen King művei egyébként az e-könyvek úttörői közé tartoznak. Riding the Bull (Lövedéken lovagolva) című, 2000-ben megjelent e-novellája például kezdetben ingyen letölthető volt, és akkora sikert aratott, hogy a könyvet kínáló honlapok túlterheltté váltak a hatalmas forgalom miatt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását