2024. április 25. - Márk

Marsi Anikó brutálisan szexi

Marsi Anikó szenzációs formában van, a műsorvezető vékonyan, szexisen, laza hullámokba csavart hajjal jelent meg egy partin és jókora feltűnést keltett.
2009. október 10. szombat 17:21 - HírExtra
Marsi Anikót több, mint hat hónappal ezelőtt láthattuk utoljára a képernyőn, azóta életet adott második gyermekének, Vincének és hatalmas változáson ment keresztül. A Fókusz műsorvezetője szenzációsan festett egy partin: dögösen, vékonyan, divatos frizurával parádézott férje, Palik László oldalán. Anikó láthatóan visszanyerte szülés előtti alakját.
- Tizennyolc kilótól szabadultam meg, de őszinte leszek, ennek érdekében nem kezdtem több edzésbe. A súlyveszteség annak köszönhető, hogy rohangálok az én drága Vilmosom után – nevetett Anikó.

A csinos kismama ennek ellenére még egyáltalán nem elégedett alakjával, sőt. - Irigylem azokat az anyukákat, akik annak ellenére, hogy nem régen szültek gyermeket tökéletesen néznek ki. Én erre egyszerűen nem vagyok képes és nem is ezt tartom a legfontosabbnak. Jelenleg számomra mindenben a gyermekeim az elsők, bár nem titkolom még hat kilót szeretnék leadni, de majd csak a szoptatás után – mesélte a Borsnak a Fókusz műsorvezetője.

A két örökmozgó gyermek mellett Anikó örül annak, ha pár meghitt órát kettesben tud tölteni férjével, mert erre az elmúlt hónapokban nem igazán akadt példa. Ahogy mondja, már az is örömmel tölti el a párt, ha kettesben megihatnak egy tejes kávét.

Marsi Anikó és Palik László néhány nappal ezelőtt végre kicsit kimozdultak otthonról és részt vettek egy születésnapi partyn.

- Boldog voltam, mert négy hónap után kicsit kimozdultunk otthonról és felnőtt társaságban szórakoztunk. Nagyokat beszélgettem a kollegákkal és barátokkal. Régen volt már erre példa és egy kicsit Lacival is mulathattunk. Talán néhány hónap múlva újra akad ilyen alkalom, de most nem ennek van itt az ideje.
Forrás: borsonline
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását