2024. április 26. - Ervin

A szexi Shakira is ott lesz a díjátadón

A legtöbb külföldi sztár izgulva készül a legújabb díjátadóra, amin most már biztos, hogy fellép Shakira és a Foo Fighters is.
2009. október 9. péntek 18:29 - HírExtra
Shakira és a Foo Fighters is csatlakozott a 2009-es Music Television European Music Awardson fellépő sztárokhoz. A kolumbiai szupersztár és az ex-Nirvana dobos, Dave Grohl zenekara olyan előadók mellett képviselteti magát, mint például az öt jelölést begyűjtő Lady Gaga, Leona Lewis, vagy a Tokio Hotel.

A közeljövőben Greatest Hits albummal előrukkoló Foo Fighters a zenekar eddigi pályafutása alatt bezsebelt hat platina-plusz lemez örökségével, kemény gitár-riffekkel, és a tőle megszokott energikussággal készül a berlini díjátadóra.

Shakira nagyon izgatott

A kivételes hangjáról és szenvedélyes tánckoreográfiáiról ismert Shakira legújabb, She Wolf című stúdiólemezéből ad ízelítőt. „Hihetetlenül izgatott vagyok, hogy felléphetek az idei, berlini EMA-n. Akárhányszor részt vettem a European Music Awards-on, mindig nagyszerű volt. Már alig várom, hogy ott legyek Berlinben november 5-én!” – nyilatkozta az 1999-es, első spanyol nyelvű Music Television Unplugged-dal egy csapásra híressé vált énekesnő.

A berlini show-n jelen lesz a zene- és filmvilág krémje. A vörös szőnyegen felvonul az olasz színész- és rendezőnő, Asia Argento, a híres amerikai fiúbanda, a Backstreet Boys, napjaink egyik legnépszerűbb francia színésze, Jean Reno, a valódi szexszimbólum, Monica Bellucci, a színész- és énekesnő, Juliette Lewis, és a Nickelodeon népszerű, iCarly című sorozatának sztárja, Miranda Cosgrove.

MTV EMA's 2009 élőben, november 5-én 21:00 órától a Magyar MTV képernyőjén.
Ismétlések: november 11. 19:10, november 14. 11:40, november 15. 17:55, november 22. 11:40

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását