2024. április 17. - Rudolf

Jobbik: korszakváltók leszünk!

A Jobbik Magyarországért Mozgalom 2010-es választási programja korszakváltó program, amellyel több évtizedes beidegződésekkel kívánnak leszámolni - mondta Pősze Lajos, a Jobbik szakmai igazgatója vasárnap Budapesten, a párt által szervezett szakmai konferencia előtti sajtótájékoztatón.
2009. október 4. vasárnap 14:32 - HírExtra
A Jobbiknak megvan a bátorsága, lendülete ahhoz, hogy végigvigye a programot és megszabadítsa Magyarországot azoktól a beidegződésektől, amelyek "lebénítják a szellemi erők kibontakozását" - mondta Pősze Lajos.

A Radikális változás! elnevezésű konferencia a rendvédelemmel, a közbiztonsággal és a csendőrség visszaállításával foglalkozik - mondta, hozzátéve: januárig további szakmai tanácskozásokat szerveznek az egészségügyről, a népességpolitikáról, az ifjúság helyzetéről és a gazdaságról.

Osvát László, nyugállományú rendőr ezredes azt mondta: a konferencián azzal foglalkoznak, hogyan lehetne visszaszerezni a rendőrség tekintélyét és becsületét. Nem akarunk mást, csak rendet és biztonságot, rend nélkül nem lehet a társadalomban élni - hangsúlyozta.

A sajtótájékoztatón elhangzott: a Jobbik elkészült választási programjával, amivel készen állnak Magyarország kormányzására is. A programot a párt január 16-án mutatják be.
A konferencián többen az Új Magyar Gárda egyenruhájában, illetve "Csendőrség" feliratú egyenruhákban jelentek meg.



Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

sharapova2008
2009. október 5. 12:33
Hát persze:az MSZP-SZDSZ lopkovic korszakot a Fidesz-KDNP szabad mutyizás korszaka követi!
p-Aga
2009. október 4. 17:08
OK. De ha a gazdasági programjukról hallhatnék részleteket...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását