2024. április 25. - Márk

Telefon miatti botrány a színházban

Bár minden előadás előtt elhangzik a szignál felszólítva a közönséget, hogy kapcsolják ki telefonjaikat, mégis vannak olyanok, akik tesznek az egészre. Ez történt a minap is, ám a sztár színész kiborulása után tuti nem meri ezt még egyszer megtenni az illető.
2009. október 1. csütörtök 14:29 - Zelenij Linda
Az eset a Broadway A Steady Rain – ami két rendőr drámáját dolgozza fel- című darabjának múlt heti főpróbáján történt. A darab egyik főszereplője a híres hollywoodi filmszínész Hugh Jackman, a másik főszereplő pedig a legutóbbi James Bond, azaz Daniel Craig.

Egyébként Jackman 2004 óta nem lépett fel a Broadwayen, míg Craignek ez lesz a bemutatkozása.

A negyvenéves Hugh Jackman és az egy évvel idősebb Daniel Craig eddig még nem játszott együtt, de mivel mindketten rendkívül népszerűek, közös darabjukra már most hatalmas az érdeklődés. "Adott két vonzó férfi, akik zsarukat játszanak egy drámában, ez mágnesként vonzza a női színházlátogatókat." - mondta Scott Mallaileu, a Broadway jegyirodájának elnöke, azok után, hogy a jegyek szinte azonnal elfogytak az őszi előadásokra.

Az incidens

Hugh Jackman
1968. október 12-én született Sidney-ben, Ausztráliában. Szülei Angliából telepedtek át, Hugh kisgyerek volt még, mikor elváltak. Hugh hat gyermekük közül a második legfiatalabb, a nála idősebb testvérei még Angliában születtek. Magassága 190 cm körül van (6' 3" - az angolszász mértékegységek szerelmeseinek). Nős, 1996 februárjában házasodott össze Deborra-Lee Furness színésznővel, és 2000. májusában örökbe fogadtak egy újszülött kisfiút, Oscar Maximillian-t. Hivatalosan Melbourne-ben van az otthonuk, de 2000 óta elsősorban az USA-ban dolgozik, és ott is lakik szűkebb családjával.
Az előadás kellős közepén megcsördülő mobil telefon kivágta a biztosítékot Jackmannél. Igaz először csak annyit szólt le a közönség soraiba, hogy az illető vegye már fel a telefont.

„Szeretné felvenni a telefont? Vegye fel nyugodtan! Vagy kapcsolja ki…mi ráérünk, megvárjuk. – folytatta Jackman, miközben a közönség hangosan tapsolt. –„Nem kell szégyellősködni, vegye csak elő."

A közönség jót derült és minden ment tovább, mintha mi sem történt volna. Majd pár perccel később a telefon ismét megszólalt. Ekkor a színész már tényleg bedühödött, sőt immár Daniel Craig sem zavartatta magát: "Vegye fel!" - kiáltott le a színpadról.

Egy amatőr felvételnek köszönhetően azóta már népszerű látnivaló a videó-megosztó portálon is megtekinthető incidens.

Egyébként Keith Huff darabja, amelyet december 6-ig játszik a Broadway, kedvező kritikákat kapott. A BBC szakírója szerint a két színész remekül együttműködik, osztoznak a rivaldafényen és előadásuk maradéktalanul tetszik a közönségnek.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását