2024. április 20. - Tivadar

A "Sziget arca" újra támad

Új oldaláról mutatkozik be a Sziget idei reklámarca. Janklovics Péter a magyar humorcsatorna nagysikerű Comedy Central bemutatja című műsorában olyan nagyágyúkkal fog együtt stand-up-olni, mint Litkai Gergely vagy éppen Badár Sándor. A színész nagy izgalommal készül a fellépésekre, igazi meglepetésműsort ígér a stand-up kedvelőinek.
2009. szeptember 23. szerda 10:35 - HírExtra
A Comedy Central képernyőjén tűnik fel a Sziget-reklámokból ismert Janklovics Péter. A Prodidzsáj, Sza-sza-Szabó Szilvi és a Senkiháziak kezében van a popszakma mára közkinccsé váltak. A színész már két éve stand-up-ozik, ám most először láthatjuk a népszerű Comedy Central bemutatja új évadában, ahol valami igazán különlegessel fog fellépni.

„Az emberek a susogónadrágos-vietnámi papucsos Laci figuráját várják tőlem, ám én valami teljesen mással fogok előrukkolni. Nagy a felelősség, de rengeteg anyagom van - körülbelül két órás -, és vannak új ötleteim is. Ezeket fogom ötvözni.” – árulta el terveit Janklovics Péter, aki nagyon izgul, hiszen a műfaj olyan jeles képviselőivel lép egy színpadra, mint Maksa Zoltán, Badár Sándor, Litkai Gergely vagy Erdei Sándor, azaz mindenki Rokker Zsolttija.

Aki élőben is kíváncsi, hogyan állja a sarat Janklovics Péter, látogasson el a budapesti New Orleans Pub-ba.
Forrás: Red Lemon
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását