2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Rubint Réka nem áll le

Réka most is ugyanúgy pörög, mint eddig, még ha nagyobb is a csönd körülöttük. Bevallása szerint a család az első számára, mégis 100 százalékot tud nyújtani a kemény üzleti életben is. Rubint Rékával beszélgettünk.
2009. szeptember 19. szombat 08:50 - Zelenij Linda
Rubint Rékáról mostanában kevesebbet hallottunk, mint általában, így megkerestük őt egy interjú erejéig, hogy kiderítsük hogyan telnek a napjai mostanság, és hogy mit tervez a jövőben.

Szia. Mostanában nagyobb a média csend körülötted, mint általában. Hogy vagy? Mivel töltöd napjaidat?

Köszönöm kérdést, remekül érzem magam. Amikor a 31. születésnapomat ünnepeltem féltem attól, hogy innentől kezdve sokkal nehezebb lesz minden, de szerencsére nem ez történt.

Tudom, hogy furcsán fog hangzani, de épp úgy érzem magam, mint a várandósságaim második trimeszterében. Tele vagyok energiával, tervekkel, és tettre készséggel. Nagyon boldog vagyok, és minden nap hálát is adok azért, amiért ilyen csodálatos családdal ajándékozott meg az élet, és olyan munkát végezhetek, amivel segíthetek másoknak.
Egyébként meg gőzerővel építjük az Update Pékségek országos és európai franchise hálózatát. Emellett pedig folyamatos termékfejlesztéseket is végzünk, hogy minél több ízletes, cukormentes, és szénhidrát csökkentett finomsággal elégíthessük ki a cukorbetegek és fogyni vágyók igényeit.

Az elmúlt három hónapban két új DVD filmet is forgattunk. Én egy száz perces, teljes testformáló programot állítottam össze. Norbi pedig egy új és izgalmas mozgásformát, a Karate-Fitt edzésprogramot készítette el az otthon tornázók számára.

Mindezek mellett Karácsonyig egy országos road-shown veszünk részt különböző nagyvárosokban, ahol mindketten nyílt aerobic órát tartunk, dedikálunk, és persze tanácsokkal látjuk el az érdeklődőket. Illetve lesz lehetőség a szénhidrát csökkentett péksüteményeink megkóstolására is.

Egy korábbi interjúdban azt nyilatkoztad, hogy : -„Különleges kaland, élmény volt az életemben, szerettem volna megmutatni: egy nő attól még lehet szexi, hogy gyerekei vannak. Ha újra felkérést kapnék, akkor teljesen más fotósorozatot képzelnék el, mint az első volt. Azóta elmúlt három év, sok mindenben változtam…”- mit értettél a változáson?

Igen, valóban sokat változtam. Úgy érzem sokkal megfontoltabb, és lassabb lettem. Megtanultam mérlegelni a dolgokat, és megtanultam még egy fontos dolgot - nemet mondani. Korábban gondolkodás nélkül minden munkát elvállaltam, mert az élet minden területen meg akartam felelni. Úgy gondoltam, hogy mindenhol és mindenkinek bizonyítanom kell, hogy ki vagyok és mire vagyok képes. Amikor sokadszorra is „megütöttem a bokámat” rájöttem, hogy ennek így semmi értelme. Egy fronton kell 100 százalékosnak lennem, és az nem más mint a család. Minden más megvár.

Azt is mondtad, hogy nem zárkóznál egy újabb férfi magazinos felkéréstől, esetleg erről is megváltozott a véleményed azóta?

Mint említettem minden megvár, így a férfimagazinok felkéréseire is vonatkozik. Persze ha lesz ilyen típusú megkeresés, és feltételek kedvezőek lesznek, akkor egyáltalán nem tartom kizártnak. De most nem ez a legfontosabb számomra.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását