2024. április 24. - György

Szinetár Dóra kiabál gyermekeivel

Az álompárnak titulált Szinetár Dóra, és Bereczki Zoli is csak emberek. Ők is voltak nyaralni, s bizony veszekedni is szoktak.
2009. szeptember 17. csütörtök 17:59 - HírExtra
Szinetár Dóra, és Bereczki Zoltán ugyanúgy élik a mindennapjaikat, mint minden normális házaspár. Kapcsolatuk harmonikus, elmondásuk szerint csak néha veszekednek. Ez annak is köszönhető, hogy a fontosabb kérdésekben egyetértenek.

„Azt gondolom, hogy abban, amit csinálunk, külön-külön megálljuk a helyünket, mielőtt megismerkedtünk, mind a ketten játszottunk már főszerepet. Igazából mi a színházban nem is nagyon dolgoztunk együtt, ennek ellenére működő pályánk volt mindkettőnknek, úgyhogy nem hiszem, hogy bármelyikünk is azt gondolná, hogy a másik hátán élne.” – magyarázta Bereczki Zoli.

Javarészt külföldön nyaralt a színészpáros

Elárulták azt is, hogy kevés idejük van pihenésre, de szerencsére nyáron ki tudtak egy kicsit kapcsolódni. Gyermekeik nélkül csak két napra mertek külföldre merészkedni, de egy közös nyaralásra is futotta idén. „Londonban voltunk első nap, a második nap pedig lementünk a tengerparthoz, és megkerestük az egyik jövőbeli színházi szerepünk eredeti helyszínét, amiben ketten játsszuk a főszerepet Zolival.” - mesélte vidáman Dóra, aki azt is elárulta, hogy gyermekeikkel Spanyolországba és hazánk több pontjára is elutaztak a nyáron.

A gyerekek már hallhatták anyut kiabálni


A sztárpár nagyon békés természetű, ennek ellenére ők is szoktak vitatkozni egymással. „Természetesen szoktunk veszekedni.” – vágta rá azonnal Bereczki Zoli. Felesége azt is bevallotta, hogy bizony kisfiával néha még kiabálni is szokott.

„Emberek vagyunk, tehát alapjában véve mi is veszekszünk egymással, csak azt gondolom, hogy pont azért tudunk békében élni, mert az élet számunkra lényeges kérdéseiben egyetértünk.” - magyarázta Szinetár Dóra.

Itt megtekinthetik a színészpárossal a Tabu Tv riportját!

Forrás: HírExtra/Tabu Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását