2024. április 18. - Andrea, Ilma

Pataky Attila összeomlott - mi történt a rockerrel?

Tévés interjú közben sírta el magát Pataky Attila, az Edda frontembere. A rocker akkor borult ki, amikor édesapjáról beszélt.
2009. szeptember 17. csütörtök 14:59 - HírExtra
Lám, a legkeményebbnek tűnő rockzenészek is kiborulhatnak egyik pillanatról a másikra, amikor valami érzelmes témáról kell, hogy beszéljenek…

Pataky Attila is így járt: az Edda énekese egy televíziós interjúban beszélt arról, hogy édesanyjával és édesapjával sem volt mindig felhőtlen a viszonya – szülei zenei karrierjét kifogásolták. Például csak édesapja halála után tudta meg, hogy a papa soha nem mondta, de büszke volt rá, titokban gyűjtögette ugyanis a róla szóló újságcikkeket.

„Nagy fájdalmat okoztam neki, amikor kiderült, hogy soha nem leszek építész, a család büszkesége. Hosszú ideig azt hittem, őt ez egyáltalán nem érdekli, aztán rájöttem, hogy devalválónak, cikinek tartja azt, amit csinálok. Aztán ért egy hatalmas meglepetés, amikor kinyitottuk a szekrényét, amelyhez addig hozzá sem nyúlhattunk. Előkerült nem is egy, hanem három-négy album, amelyekben a rólam készült újságcikkeket, képeket őrizgette. Ez is mutatja, hogy van még mit megbeszélnünk, ha majd egyszer <átmegyek>, megdumáljuk a dolgainkat. Figyelt és büszke volt ő rám, de ha egyszer azt mondta, hogy nem, akkor az nem volt” – mesélte az interjú kritikus részében Pataky, majd elsírta magát.

Hogy is szól az Edda-klasszikus? „Kölyköd voltam, véredből lettem”…
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását